OplossingenWebmarketing met Flash.


Webmarketing

De online advertentiebestedingen blijven de komende jaren flink groeien. Dit is niet verwonderlijk, want adverteren via internet biedt veel voordelen ten opzichte van adverteren in traditionele media.

Door de websites waarop geadverteerd wordt zorgvuldig te kiezen is het mogelijk de gewenste doelgroep te bereiken en deze middels een prikkelende advertentie direct tot actie aan te zetten.

WA40 kan u ondersteunen bij dit hele traject. Wij kunnen het webmarketingplan opzetten,de flash advertenties ontwerpen en (laten) maken en de advertentieruimte, AdWords of bannerprogramma’s voor u inkopen.

Flash advertenties

Op basis van uw eisen en wensen kunnen wij een aantal concepten maken, waarna het door u gekozen concept wordt uitgewerkt tot de definitieve advertentie. Het is natuurlijk ook mogelijk om op basis van uw ontwerp direct de advertentie te maken. Voor het ontwikkelen van flash-maatwerk kunnen wij gebruik maken van onze partners in India, zodat ook arbeidsintensiever werk betaalbaar blijft.

Google AdWords.


Met Google AdWords is het mogelijk om advertenties weer te geven op Google en op het advertentienetwerk van Google. Dat netwerk bestaat uit een groot aantal geselecteerde sites.

AdWords maakt gebruik van zoekwoorden waarnaar mensen zoeken in Google. Als via Google wordt gezocht met één van uw zoekwoorden, wordt uw advertentie mogelijk naast de zoekresultaten weergegeven. U bereikt zo uw doelgroep die al in u is geïnteresseerd en betaalt alleen voor bezoekers die op uw advertentie geklikt hebben.

Op vrijwel dezelfde manier kunt u uw advertentie ook op sites uit het advertentienetwerk van Google, waarop de zoekwoorden voorkomen, laten verschijnen. Ook daar betaalt u per klik op uw advertentie..

.

ICT Nieuws.

Nuttige items


WA40.nl - WA40 New Media